Jag har länge varit intresserad av webbdesign och utveckling för webben. Nu under hösten läste jag även ett par kurser som berör ämnet. De var dock väldigt grundläggande och tog egentligen inte upp något av vikt som jag inte redan visste. Så för ett par veckor sedan började jag med arbetet av en ny hemsida i hopp om att lära mig lite mer om webbutveckling.

Resultatet blev Spelbataljen. En sida jag länge haft tankarna på att göra sedan jag fick upp ögonen för Flickchart och tänkte att det måste finnas något liknande tillägnat spel istället för film.

I korthet går det ut på att användarna röstar fram sina favoritspel genom att välja vilket spel man tycker bäst om i en batalj mellan två spel. Sidan är för tillfället inte helt optimal och många förbättringar kan göras, framförallt i hur röstningarna ska räknas och påverka de spel som är med i bataljerna.

Jag skulle hursomhelst uppskatta om så många som möjligt kunde registrera sig och testa hur det hela funkar och rapportera buggar eller önskemål via det formulär som finns på sidan :)